Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : 15861898425

WhatsApp : +15861898425

Free call
Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

«Ποιότητα ως ρίζα, ειλικρίνεια ως βάση, αρετή όπως πρώτα, πίστη όπως ζωντανή».

Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Lishen Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων Jintan Lishen Jiangsu, ΕΠΕ, είναι περιεκτική ιδιωτική επιχείρηση τεχνολογίας που ενσωματώνει τις λειτουργίες της έρευνας μηχανών Τύπου ταμπλετών, σχέδιο, αναπτύσσεται, κατασκευή και πωλήσεις.

Υποστηρίζουμε πάντα την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, υποσχόμαστε στην υπηρεσία, τίμια διαχείριση, ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών» και «ακολουθήστε την τελειότητα, συνεχίστε, και συνεχώς. Η υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων και οι τεχνικές εργασίες συνέχειας αφαιρούν τις ανησυχίες των περισσότερων πελατών.

 

Μετά από τις προσπάθειες και τη λειτουργία αρκετών ετών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από τους ευρείς πελάτες μας.

Εφαρμόσιμη βιομηχανία προϊόντων: Γεωργία, χημικές ουσίες, κεραμική, τρόφιμα, ηλεκτρική μπαταρία, προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, electrics, υλικό κ.λπ.

Έχουμε τον προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής και κρατάμε έναν υψηλό - ποιοτική τεχνική ομάδα. Η κατευθυντήρια αρχή μας είναι «εστίαση στην ποιότητα, κρατά τις λέξεις μας» ώστε να παρασχεθούν στους ευρείς πελάτες μας τα καλά προϊόντα, υψηλής ποιότητας υπηρεσία, και υποχρέωση-προσανατολισμένος.

 

Τα προϊόντα που παράγουμε παίρνουν τους χαρακτήρες της υψηλής τεχνολογίας, απλή δομή, αξιόπιστος και πρακτικός, κατά συνέπεια είναι καλά - λαμβανόμενος.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά κάθε πελάτη για να έρθουμε και να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας και να συζητήσουμε την επιχείρηση. Ελπίζουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε

πιθανότητα να εργαστεί μαζί με σας για να δημιουργήσει το φωτεινότερο μέλλον.

 

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων Jintan Lishen Jiangsu, ΕΠΕ, αναγνωρίζεται ως σημαντικός κατασκευαστής εξοπλισμού Τύπου ταμπλετών. Η επιχείρησή μας ιδρύεται σε Changzhou, Jiangsu, Κίνα, με περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών στη βιομηχανία μηχανών Τύπου ταμπλετών. Αυτό επιτρέπει σε μας για να επεκτείνει την επιχείρησή μας με έναν καλά-προγραμματισμένο τρόπο. Προσφέρουμε τώρα μια περιεκτική ολόκληρη γραμμή παραγωγής των μηχανών Τύπου ποιοτικών ταμπλετών σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Επίσης αφότου φθάνει η μηχανή στο εργοστάσιό σας, θα σας στείλουμε στη βοήθεια τεχνικών μας εγκατάσταση και διορθώνουμε τη μηχανή, αλλά κοστισμένος από την πλευρά του πελάτη.

Είμαστε ευπρόσδεκτοι ξένοι και στην εγχώρια αγορά πελάτες για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας. Μας επιλέξτε εσείς θα πάρει τις καλές προτάσεις, καλός τεχνικός, καλή υπηρεσία μεταπώλησης.

Υπηρεσία

Η Co. μηχανημάτων Jintan Lishen Jiangsu, ΕΠΕ, έχει μια ενεργητική και επαγγελματική ομάδα, μπορεί να σας παρέχει μιας στάσης τεχνική υπηρεσία. Και μπορεί να κάνει το επί παραγγελία σχέδιο για να ταιριάξει με επάνω την προδιαγραφή απαίτησης του χρήστη.

 

Επίσης προσφέρουμε την επαγγελματικές κατασκευή και τη λύση στα διαφορετικά μηχανήματα Τύπου ταμπλετών. Η κανονική διαδικασία είναι όπως κατωτέρω:

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, οι οποίοι είναι πεπειραμένοι στο σχέδιο μηχανημάτων Τύπου ταμπλετών. Κάθε μηχανικός έχει τουλάχιστον δέκα ετών επεξεργαμένος στη μηχανή και την εμπειρία περιοχής συσκευασίας. Είμαστε το πρόσθετο τεχνικό κέντρο συμβούλων σας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα ποιοτικά μηχανήματα. 

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

  • John Blonc

    John
  • Greg Henk

    Greg
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας