Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

Μηχανή 25 τόνος 150mm γεμίζοντας βάθος Ruable Τύπου σκονών τροχών άλεσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Lisen
Πιστοποίηση: BV
Αριθμό μοντέλου: LS25T
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 35-65 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 20000/Year
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Πίεση εργασίας: ≤25T Γεμίζοντας βάθος: 150mm
Όνομα προϊόντων: Μηχανή Τύπου σκονών τροχών άλεσης Εφαρμογή: Τύπος ταμπλετών
Φόρμα προϊόντων: Φόρμα πολυ-κοιλοτήτων Ισχύστε να διαμορφώσετε: Κύκλος, τετράγωνο, ή ειδικός-διαμορφωμένος
Πρότυπα: BV Τύπος: Υδραυλικός Τύπος ταμπλετών
Υψηλό φως:

cnc καθολική πιέζοντας μηχανή σκονών

,

μηχανή συμπίεσης σκονών

Περιγραφή προϊόντων

 

Μηχανή 25 τόνος 150mm γεμίζοντας βάθος Ruable Τύπου σκονών τροχών άλεσης 0

Μηχανή 25 τόνος 150mm γεμίζοντας βάθος Ruable Τύπου σκονών τροχών άλεσης

 

Τα αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Τύπου ταμπλετών χαπιών σχεδιάζονται για τη συμπίεση γύρω από τις ταμπλέτες από τα διάφορα είδη granularmaterials. Είναι αρχική μηχανή για να εγκαταστήσει την παραγωγή batch των ταμπλετών. Κατά τη λειτουργία, η ταχύτητα της περιστροφής πυργίσκων, το βάθος του υλικού πλήρωσης και το πάχος των ταμπλετών μπορούν να είναι.


Η μηχανική μονάδα απομονωτών θα αποτρέψει τις διατρήσεις και τις συσκευές από τη ζημία υπερφόρτωσης. Μια μονάδα αναρρόφησης σκονών είναι συνημμένη για να πάρει στην υπόλοιπη σκόνη μπορεί να αποβληθεί και το συλλεχθε'ν υλικό σκονών μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Αυτά τα αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Τύπου ταμπλετών χαπιών ZP33 έχουν κερδίσει το λεπτό βραβείο προϊόντων Qulity που απονέμεται από το εθνικό ιατρικό διοικητικό γραφείο της Κίνας.

 

Η μικρή αυτόματη περιστροφική μηχανή Τύπου ταμπλετών είναι ένας ενιαίος τύπος Τύπου, συνεχής αυτόματος Τύπος ταμπλετών για τη συμπίεση των κοκκωδών πρώτων υλών στις ταμπλέτες. Χρησιμοποιείται για τη μικρής κλίμακας παραγωγή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Η μηχανή είναι συμμόρφωση με την απαίτηση της κκπ στην παραγωγή των φαρμακευτικών ειδών.

2. Τα μέρη συμπίεσης είναι εξ ολοκλήρου χωρισμένα από τον οδηγώντας μηχανισμό.

3. Η περιοχή συμπίεσης εσωκλείεται με το διαφανές οργανικό γυαλί. Να αποτρέψει μολύνει. Η περιοχή συμπίεσης μπορεί να είναι tre ειδικά. Όλη η επιφάνεια που είναι ομαλή και εύκολο να καθαριστεί.

4. Η μηχανική μονάδα απομονωτών θα αποτρέψει τις διατρήσεις και τις συσκευές από τη ζημία υπερφόρτωσης.

 

Συνοπτικές πληροφορίες για τη μηχανή Τύπου ταμπλετών μας:

Αυτή η μηχανή σχεδιάζεται για τη συμπίεση των ταμπλετών από τα διάφορα κοκκώδη υλικά, που χρησιμοποιείται για το φαρμακευτικό είδος, χημική ουσία, τρόφιμα, νοσοκομείο, το ερευνητικό όργανο επιστήμης ισχύει στη δοκιμαστική κατασκευή στο εργαστήριο ή τα προϊόντα στα διαφορετικά είδη μικρού ποσού ταμπλέτας, κομματιού ζάχαρης, ταμπλέτας ασβεστίου και ταμπλέτας της ανώμαλης μορφής. Χαρακτηρίζει έναν μικρό Τύπο τύπων υπολογιστών γραφείου για την κινητήρια και κάλυψη ελέγχου. Μπορεί επίσης να είναι χειροποίητο εύκολο να χρησιμοποιηθεί και να διατηρηθεί, όγκος, ελαφρύς. ένα σύνολο διάτρησης και του de τοποθετείται το βάθος του Τύπου ταμπλετών γεμίζοντας υλικού και το πάχος των ταμπλετών μπορεί να είναι ρυθμισμένη υψηλή ακρίβεια της πλήρωσης, χαμηλού θορύβου, χαμηλός-κατανάλωση υλικού, και λειτουργεί ομαλά. Η ελάχιστη κατανάλωση υλικού εργαστηρίων είναι ακριβώς 200g.

1. Το εξωτερικό μέρος της μηχανής είναι πλήρως-εσωκλειόμενο, και αποτελείται από το ανοξείδωτο, που καλύπτει την απαίτηση της κκπ.

2. Έχει τα διαφανή παράθυρα, έτσι ώστε ο όρος Τύπου μπορεί να παρατηρηθεί σαφώς και τα παράθυρα μπορούν να ανοίξουν. Ο καθαρισμός και η συντήρηση είναι ευκολότεροι

3. Η μηχανή μπορεί να πιέσει όχι μόνο να στρογγυλεψει τις ταμπλέτες, αλλά και διαφορετικό γεωμετρικό

ταμπλέτες μορφής, δύο στρώσεων και δακτυλιοειδείς ταμπλέτες οι ταμπλέτες μπορούν να έχουν τις εντυπωσιασμένες επιστολές και στις δύο πλευρές

4. Όλοι οι ελεγκτές και οι συσκευές βρίσκονται σε μια πλευρά της μηχανής, έτσι ώστε μπορεί να είναι ευκολότερο να λειτουργήσει

5. Μια μονάδα υπερφόρτωσης συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα για να αποφύγει τη ζημία των διατρήσεων και των συσκευών, όταν εμφανίζεται η υπερφόρτωση

6. Η κίνηση εργαλείων σκουληκιών της μηχανής υιοθετεί την πλήρως-εσωκλειόμενη oil-immersed λίπανση με τη μακριά υπηρεσία-ζωή, που αποτρέπει τη διαγώνια ρύπανση.

 

Τεχνολογία και πλεονέκτημα μηχανών Τύπου ταμπλετών:

* Προστασία Demoulding: Προστατεύοντας τη συμπιεσμένη ταμπλέτα καλά, τα οποία βλάπτονται από τις ανάρμοστες δυνάμεις φορμών κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

* Ομοιόμορφη πυκνότητα: Η ομοιόμορφη πυκνότητα της συμπιεσμένης ταμπλέτας μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω της ειδικής τεχνολογίας.

* Διαφορετικό διαφορετικό χρώμα στρώματος: Μπορέστε να συμπιέσετε την ταμπλέτα με τα διαφορετικά στρώματα και τα διαφορετικά χρώματα.

* Πολλαπλάσια ικανότητα παραγωγής: Η ικανότητα παραγωγής μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

* Προστασία ασφάλειας: Εάν κάποιος ανώμαλος όρος εμφανιστεί, θα σταματήσει αμέσως και θα ελαχιστοποιήσει τα αρνητικά αποτελέσματα του.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ικανότητα παραγωγής 4-6molds/min (η πραγματική ταχύτητα σύμφωνα με την απαίτηση διαδικασίας προϊόντων)
Πίεση εργασίας ≤25T (μπορεί να είναι αμφίδρομη συμπίεση)
Κτύπημα εργασίας Επάνω σε stroke≤250mm, κάτω strokes≤150mm (1. βήμα-λιγότερη ρύθμιση 2. Προσαρμοσμένος βασισμένος στο αίτημα του πελάτη. )
Γεμίζοντας βάθος 150mm (1. βήμα-λιγότερη ρύθμιση 2. Προσαρμοσμένος βασισμένος στο αίτημα του πελάτη. )
Φόρμα προϊόντων Προσαρμοσμένος σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ταμπλετών (φόρμα πολυ-κοιλοτήτων)
Ισχύστε να διαμορφώσετε Κύκλος, τετράγωνο, ή ειδικός-διαμορφωμένος (κατάλληλος για ποικίλες μορφές)
Δύναμη μηχανών 5. 5kw 7. 5kw (σερβο)
Weight&Size Περίπου: 1600kg 1800mm*850mm*1800mm (L*W*H)

 

Έχουμε μια καλά-έμπειρη ομάδα για να κατασκευάσουμε τη μηχανή και τον εξοπλισμό Τύπου ταμπλετών και ένα επαγγελματικό ίδρυμα σχεδίου. Με την πλούσια εμπειρία στον τομέα μηχανημάτων και εξοπλισμού φραγμών ταμπλετών και τους αριθμούς επαγγελματικών μηχανικών, έχουμε σχεδιάσει και έχουμε αναπτύξει τα μηχανήματα φραγμών ταμπλετών στη διαφορετική χωρητικότητα.
Λόγω της καλών πίστωσης και της υπηρεσίας μας, έχουμε κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με πολλούς πελάτες και μερικοί από τους υπερπόντιους πελάτες μας έχουν αναθέσει σε μας να είναι η αντιπροσωπεία αγορών τους στην Κίνα.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά